Oscar night vegetarian paella
Oscars 2011: Governors Ball bash will see vegetarian paella served to Natalie Portman - recipe
アカデミー賞授賞式後のパーティーで、ナタリー・ポートマンの為に
ベジタリアンパエリアが出されるという見出しの記事がありました。
このパーティー料理を請け負っているシェフの話なのですが、
‘For the main course, we have English sole with a confit of tomatoes and a paella. This is a vegetarian paella because I know Natalie Portman is a vegan – so she’s going to have a big bowl of that!’
「メインコースには、イングリッシュソウル(ヒラメみたいなの)にトマトのコンフィの
付け合わせ、そしてパエリア。これはベジタリアンパエリアなんだ、というのは僕は
ナタリー・ポートマンがビーガンだってこと知っているからね。-だから彼女はこれを
大きなボウルで食べるのさ!」
オードブルには神戸牛のハンバーガーやらなんやらかんやら涙の出そうなものも
出てくるのですが、ビーガン用にも考えてくれたのね。
来年は、全部ビーガンにしてみるってどうですか??ウルフギャングさん。
パエリアのレシピも載ってます。
Ingredients
Vegetable stock (makes 1 serving)
½ fennel bulb
8oz/ ½ lb corn
2 celery stalks
1 white onion
½ carrot
1 cup of canned plum tomatoes
3 scallions
1 tbs coriander seeds
1 tbs fennel seeds
1 tsp crushed red chili flake
1tsp granulated garlic
1 tsp granulated onion
2 tbs Paprika
Add enough water to cover all veg in the pot and bring to a boil. Simmer for 5 to 7 minutes.
Sofrito (makes 1 serving)
¼ red pepper, small dice
¼ yellow pepper, small dice
1 spring onion, whites sliced v. thin
1 garlic clove
¼ red onion
Sofrito (makes 1 serving)
¼ red pepper, small dice
¼ yellow pepper, small dice
1 spring onion, whites sliced v. thin
1 garlic clove
¼ red onion
Place all ingredients into a sauté pan and cook slowly until it has cooked down. It should begin to blend together almost forming a paste.
Paella topping
Fava beans
Haricot verts
Diced leeks
English peas
Chopped parsley
Blanch all vegetables in the vegetable stock.
Method
1 Strain the vegetable stock and add sofrito to make the rice. Using 60g/2oz long grain rice (Uncle Ben’s will do) and 120ml/4fl oz paella stock per single serving, cook for 15 to 17 mins at 375°F inside the oven. When cooked, let the paella rest for 5 minutes before serving. To finish the dish, cover with the blanched vegetables.
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